St. Willibrord On Stage 14 april 2018
14 april 2018
Lievelde
Megapret

Psssst! Noteer 14 april 2018 vast in uw agenda! Op 14 april geeft Harmonie St. Willibrord een voorjaarsconcert: St. Willibrord On Stage. Het belooft een spectaculaire avond te worden, de harmonie treedt op samen met nader te verklappen lokale talenten in de vorm van band, combo van gastmuzikanten, dames- en kinderkoor, zangers en zangeressen.

Geniet van het repertoire dat varieert van Nederlandstalig, tot en met klassiek, pop, rock en soul. Denk aan ‘gouwe ouwe’s’ zoals onder andere hits van Van Halen, Guns N’ Roses, André Hazes en Pink Floyd, maar ook rock van onze eigen Achterhoekse bodem: Normaal. En laat je wegblazen met de meeslepende hit ‘Laat me’ en het Afrikaanse meesterwerk Baba Yetu. Of haal je hart op – in het kader van ‘hoe fouter hoe beter’ – met onze selectie van winnende songfestival nummers. En ben je niet zo van die muziek van ‘vroegâh’? Zing dan lekker mee met de populaire nummers uit de (huidige) top 40. Wat dacht je van Bruno Mars, Avicii, Katy Perry en Imagine Dragons? Google tot slot even naar het nummer: Mahalageasca, wedden dat je niet stil kunt blijven zitten? Dit zijn zomaar even een paar nummers die we ten gehore gaan brengen, er volgen nog veel meer.

Kortom: zin in een avond vol goede muziek? Geniet dan van harmonie sint Willibrord o.l.v. band, onze ‘combo’ van gastmuzikanten, dames- en kinderkoor, zangers en zangeressen.

Locatie: Megapret Lievelde

Kaarten à 5 euro verkrijgbaar bij Cafe de Barbier (voorverkoop) of op de avond zelf bij Megapret.