Beestachtig najaarsconcert en begunstigersactie Harmonie St. Willibrord

Op zaterdagavond 6 november 2021 mogen we dan eindelijk wat van ons laten horen. En het wordt beestachtig! We geven een najaarsconcert met muziek over hele kleine, grote, angstaanjagende, kleurrijke, harige, gladde, maar ook vieze dieren…

Bij ons ‘Beestachtig najaarsconcert’ kom je oog in oog te staan met de tijger. En van land gaan we naar zee waarbij je een glinstering ziet van een beest van een hele andere orde: Moby Dick, de bekende grote walvis die zich niet gewonnen geeft aan de walvisvaarders. De gevaarlijke grote witte haai Jaws zwemt vervolgens ook voorbij, maar gelukkig zwemt hij (dit keer) snel weer weg. Wie minder angstaanjagend is is de vlieg. Maar die kan heel irritant zijn (en dat zal je tijdens het concert dan ook echt gaan ervaren…).

Tegenover het grappige spektakel The Fly staat het temperamentvolle Spaanse El Golpe Fatal. Voel de spanning, de strijd en de pijn van een stierengevecht. Gelukkig is het niet allemaal dramatisch. Want we deinen ook mee op de vrolijke deuntjes van The Pink Panther en La Cucaracha (de kakkerlak). Zoals je leest komen allerlei dieren uit het dierenrijk voorbij, ook de dieren die je liever niet ziet…

Tijd en locatie: 19:30 uur Christus Koning Kerk Lievelde – toegang met QR code

Entree: gratis. Houd je QR-code bij de hand, deze zullen we aan de deur controleren.

Begunstigersactie

In de week voorafgaand aan het concert komen onze leden bij je langs de deur voor de jaarlijkse begunstigersactie. Je kunt onze harmonie steunen door een bijdrage aan de jaarlijkse begunstigersactie. De opbrengsten gebruiken we o.a. voor de aanschaf en reparatie van (nieuwe) instrumenten, muziekonderwijs voor kinderen en volwassenen die een muziekinstrument willen leren spelen en het geven van concerten. Jaarlijks kunnen we rekenen op de steun van veel inwoners van Lievelde en daarbuiten.

We hopen ook dit jaar op een mooi bedrag. Je kunt een bedrag naar eigen keuze overmaken door de QR-code te scannen en door middel van je internetbankieren app een bedrag over te maken.

Liever een bedrag overmaken? Dat kan ook naar:

NL06 RABO 0336 1554 84

t.n.v. Harmonie Sint Willibrord Lievelde

Hartelijk dank en tot ziens op één van onze concerten.