Popconcert i.s.m. Backedge Soul Train
2 november 2019
20:00
Lievelde
Megapret

Op zaterdag 2 november a.s. geeft harmonie St. Willibrord haar tweede popconcert. Deze keer in samenwerking met de band “Backedge Soul Train”.

Het programma bestaat uit een optreden van het A- en B-orkest i.s.m. leden van Backedge Soul Train. Na dit gezamenlijke concert, zal de band nog een aantal muzikale sessies verzorgen, zodat de voetjes ook van de vloer kunnen. Verdere informatie over het programma volgt nog.

De toegangsprijs is 5 euro en kaarten zullen bij de Barbier en Megapret te koop zijn.

De Backedge Soul Train band is in 1999 opgericht en vindt zijn roots in de Achterhoek. De band heeft op talloze muziekpodia gestaan o.a. in Lichtenvoorde en Groenlo. De bezetting is afgestemd op de traditionele soul. Dat betekent veel blazers, een zanger met een strot, zoetgevooisde zangeressen aangevuld met toetsen en een solide basis van bas en drums.  Naast de bekende soulklassiekers worden er ook uitstapjes gemaakt naar de funk uit de jaren 70 en disco uit de jaren 80. Het optreden zal dus een feest van herkenning zijn voor jong en oud en staat garant voor een lekker avondje swingen.