Voorjaarsconcert St. Willibrord On Stage

Op zaterdagavond 14 april geven wij een spetterend voorjaarsconcert: St. Willibrord On Stage. Wij treden dit keer niet alleen op, maar samen met Achterhoeks zangtalent, band, koor Vivace en kinder- en herenkoor Lievelde. 

Bekend repertoire

Het concert staat in het teken van “gewoon goede muziek”. Met een repertoire dat varieert van rock, Nederlandstalig, klassiek, pop en soul. Denk aan “gouwe ouwe’s” zoals onder andere hits van Van Halen, Alanis Morissette, Guns N Roses, André Hazes en Pink Floyd, maar ook rock van onze eigen Achterhoekse bodem: Normaal. Laat u wegblazen met de meeslepende hit ‘Laat me’ en het Afrikaanse meesterwerk ‘Baba Yetu’. Of haal uw hart op – in het kader van hoe fouter hoe beter – met een selectie van winnende songfestival nummers. Bent u niet zo van die muziek van vroegâh? Zing dan lekker mee met de populaire hits uit de top 40 van Bruno Mars, Avicii, Katy Perry en Imagine Dragons. Google tot slot even naar het nummer: Mahalageasca. Wedden dat u niet stil kunt blijven zitten?

Kom ook!

Dit zijn zomaar even een paar nummers die we ten gehore brengen. Kortom: zin in een avond vol goede muziek? Het belooft een spectaculair concert te worden. Het concert begint om 20:00 uur bij Megapret Lievelde. Kaarten à € 5,- zijn verkrijgbaar bij de Barbier en aan de kassa. Basisschoolleerlingen gratis toegang. Houd ook de Facebookpagina van Harmonie St. Willibrord @stwillibrordlievelde in de gaten.