Zin om samen gezellig oud papier op te halen?

Oude tijden herleven

U heeft ons een paar jaar geleden vast weleens langs zien komen op de zaterdagochtend. Een heel team van muzikanten die de mouwen opstroopten om uw oude papier op te halen in en rondom Lievelde. Vergezeld met een grote tractor om al het papier in te gooien. Elke zaterdag konden we rekenen op onze trekker chauffeurs die altijd voor ons klaar stonden, en dat allemaal vrijwillig. Op een gegeven moment was het ophalen van oud papier op de zaterdag niet meer nodig door de komst van de blauwe container. Onze vrijwilligers bleven wel oud papier ophalen bij de bedrijven in Lievelde en Lichtenvoorde, zowel zaterdags als ook doordeweeks. Een mooie vrijetijdsbesteding.

Vrijwilligers gezocht

Er zijn in de tijd steeds meer adressen bijgekomen. Hartstikke mooi, maar dat betekent wel dat onze vrijwilligers een steeds grotere stapel papier te verwerken krijgen. Daarom zijn alle leden van de harmonie sinds kort weer begonnen met het ophalen van oud papier bij de bedrijven in Lievelde en voornamelijk Lichtenvoorde om onze vrijwilligers te ondersteunen.

Geef je op!

Ondanks de hulp van ons allemaal zijn wij alsnog hard op zoek naar vrijwilligers! Dus heb jij zin om doordeweeks of op zaterdags gezellig met andere vrijwilligers oud papier op te halen, met op tijd een verdiend kopje koffie? Mail ons dan via info@st-willibrord.nl, of bel ons via 0544 – 378005 alle hulp is welkom! We zoeken zowel (trekker)chauffeurs als niet-chauffeurs.