Zomer nieuwsupdate

Via deze weg laten we als harmonie graag even wat van ons laten horen. Want dat hebben we met onze instrumenten de afgelopen maanden nog niet veel kunnen doen. Voor de coronacrisis waren we volop aan het repeteren voor het concours waaraan we in november van dit jaar zouden deelnemen. We willen onze plek in de eerste divisie natuurlijk graag behouden. Helaas is het concours uitgesteld en zal het in november van volgend jaar plaatsvinden, maar we gaan er alsnog weer tegenaan!

Digitaal contact

En repeteerden we voor de coronacrisis voor ons jaarlijkse zomerconcert, waar we jullie anders afgelopen weekend op 5 juli van wilden laten genieten. Ook ging de oud ijzeractie niet door en haalden onze vrijwilligers een tijd lang geen oud papier op bij de bedrijven in Lichtenvoorde en Lievelde. Voor wat vermaak en om elkaar toch nog af en toe even te spreken organiseerden we online quizzen voor onze leden.

Najaarsconcert

Nu zijn we in kleine groepen weer aan het repeteren, nog steeds op gepaste afstand maar gelukkig zien en horen we elkaar en elkaars instrumenten weer. Op 16 juli hadden we onze laatste repetitie voor de zomerstop, een coronaproof borrel. Na de zomer gaan we verder met repeteren voor het concours en voor het najaarsconcert dat gepland staat op 21 november. We gaan hier nog niet teveel over weggeven, maar hopelijk kan dit concert gewoon doorgaan. Wij gaan er in ieder geval met enthousiasme voor repeteren en hopelijk zet u het alvast in de agenda. U bent van harte welkom!

Nog een fijne zomer en hopelijk zien we u snel weer bij een van onze concerten!