Cursus ‘Samen muziek maken’ voor volwassen

Vind je het jammer dat je vroeger geen instrument hebt leren bespelen? Of wil je jouw oude hobby weer nieuw leven inblazen? Dan is dit je kans!

In een aantal lessen maak je (opnieuw) kennis met instrumentale muziek en leer je de basisprincipes van ‘Samen muziek maken’. Het aantal lessen wordt afgestemd op jouw behoeften. Maatwerk staat centraal; de lessen worden aangepast aan jouw niveau en situatie. Samen gaan we op zoek naar het instrument dat het beste bij jou past. Misschien heb je zelf al een instrument liggen, of misschien wil je juist dat ene instrument weer oppakken waar je vroeger al mee speelde.

Samen muziek maken
Vanaf het eerste moment speel je samen in een klein ensemble, dat begint met eenvoudige tonen en geleidelijk aan echte muziekstukken gaat spelen. Of je nu van pop, klassiek of rock houdt, je leert het stap voor stap in een ontspannen en plezierige sfeer. En als je na de cursus enthousiast bent geworden, kun je doorgaan met muzieklessen en voor je het weet speel je mee in ons harmonieorkest! Je bent van harte welkom om mee te doen!

Lesdata
De lesdata worden in overleg met jou vastgesteld, rekening houdend met de beschikbaarheid van andere deelnemers.

Aanmelden?

Stuur een e-mail naar info@st-willibrord.nl. Laat ons weten welke behoeften je hebt met betrekking tot de muzieklessen en of je al ervaring hebt met muziek maken. Ook kun je alvast het instrument vermelden dat je misschien al op het oog hebt of eerder hebt bespeeld. Ook als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via dit e-mailadres. We helpen je graag verder!