Activiteiten

Zomerconcert & begunstigersactie

Op zondagochtend 30 juni geeft Harmonie St. Willibrord het Zomerconcert van en voor jong en oud. Op een hopelijk zonovergoten terras van Loco in Lievelde om 10.30 uur. Voor ons zomerconcert hebben we weer een gevarieerd programma samengesteld dat iedereen zal aanspreken, ongeacht je leeftijd. Zo spelen we een swingende medley van de grootste hits van Abba, die gegarandeerd de voetjes van de vloer krijgt. Vervolgens nemen we u mee naar de betoverende wereld van het circus met ‘The Wild One’, een nummer dat de verbeelding prikkelt en de magie van het circus tot leven brengt. Voor de kinderen (en de jong gebleven volwassenen) hebben we iets bijzonders in petto. We spelen herkenbare en vrolijke Kids TV Tunes zoals van de Teletubbies en Sesamstraat, die zeker voor een glimlach zullen zorgen. Ook geniet u, terwijl u van een drankje nipt, van een zomerse, Japanse samba, waarvan we de titel zelf niet eens begrijpen. Dan weer terug naar de westerse popmuziek met een medley van de band Coldplay, klanken die u zeker zult herkennen. Meezingen (en dansen) is toegestaan! Ook brengen we een bezoekje aan het wilde westen met de ‘Appalachian Overture’. Alleen voor echte cowboys!

En natuurlijk, als hoogtepunt van de ochtend, zullen het B-orkest en het A-orkest samen optreden. We spelen onder andere het nummer 36.5° C of anders genoemd: Too hot to work. Zou het 30 juni ook zo warm worden? Het is voor jong en oud een geweldige ervaring om met zo’n groot orkest te spelen en dit plezier willen we graag met u delen. Zien we u ook? De toegang is gratis.

In de week voorafgaand aan het concert komen leden van harmonie St. Willibrord langs in het kader van de jaarlijkse begunstigersactie.

Meer nieuws