St. Willibrord’s vakantieborrel – Zomerconcert Harmonie St. Willibrord

Op zondag 3 juli om 11.00 uur bent u van harte uitgenodigd op ons zomerconcert ‘St. Willibrords vakantieborrel’, op het terras van Erve Kots.

Het A- en B-orkest spelen luchtige muziek, zodat u onder het genot van een drankje en hopelijk onder een stralende zon in vakantiesferen komt. Het B-orkest, bestaande uit onze jeugdleden en een aantal wat minder jeugdige leden, zal de ochtend aftrappen. Zij hebben de afgelopen periode samen hard gerepeteerd om u te laten genieten van vrolijke klanken. Zij nemen u mee naar de wereld van film, muziek en tv en spelen onder andere muziek uit de musicalfilm La la land. Ook zult u de klanken van Star Wars, Jurassic Park (spannend!) en E.T. herkennen met het nummer Great Movie Adventures. En komt muziek van Taylor Swift en de parade van Disney voorbij. Zij hebben veel zin om u te laten zien wat zij kunnen!

Het A-orkest springt vervolgens bij om samen met het B-orkest af te reizen naar onder andere het westen van de USA met Western Girl en naar Mexico met San Diego in het stuk The Universal Band Collection. Vervolgens laat u zich nog een borrel inschenken en is het A-orkest aan de beurt om het B-orkest hopelijk te evenaren. Ook dan gaan we op reis, onder andere naar Latijns-Amerika met het nummer Second Suite for Band en het nummer Máxima: dé muziekmars van de bruiloft van Willem-Alexander en Máxima. Hopelijk houden we het hierbij droog, letterlijk en figuurlijk. Tot ziens op het terras!